снимка: Пресс-служба Президента России и БНТСкандалът около загубата на Русия на

...
снимка: Пресс-служба Президента России и БНТСкандалът около загубата на Русия на
Коментари Харесай

БНТ: Заплахи получиха съдиите заради първото място на България в Токио

снимка: Пресс-служба Президента России и Българска национална телевизия

Скандалът към загубата на Русия на златните медали в Токио продължава. 

Някои от съдиите, които са били част от журито на шампионата по художествена гимнастика на олимпийските игри в Токио, са били заплашвани след конкуренцията.

Това разкри в публично мнение Техническият комитет на Световната федерация по гимнастика (ФИГ). Този най-висш орган на централата осъди остро опитите за дестабилизиране на арбитрите.

Въпреки че от ФИГ не показват от кое място са пристигнали заканите, най-вероятно това касае абсурда, провокиран от страна на Русия, оповестява Българска национална телевизия.

Причината е, че нито в самостоятелното, нито при ансамблите, Сборная съумя да завоюва по този начин упования златен орден. Главният треньор на националния тим на Русия Ирина Винер излезе с доста остри рецензии и обвинявания, откакто нейните възпитанички останаха без олимпийска купа от Токио. Тя даже съобщи, че е имало скрит план хегемонията на нейния отбор да бъде прекратена в Япония.

Българският отбор изпревари Русия за златното отличие на Игрите, а в самостоятелното златото отиде при представителката на Израел Линой Ашрам.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР